Beneficii psihosociale ale artelor martiale: mit sau realitate? – workshop

In cadrul Colegiului National Mircea cel Batran din Constanta s-a desfasurat astazi (09.10.2010) Cafeneaua de Psihologie.

Clubul Sportiv Pontica din Constanta prin antrenorii si instructorii sai (Daniel Artic-antrenor Ju Jitsu, Anton Gheorghe-antrenor Ju Jitsu, Fanel Costea-instructor Judo) au sustinut workshopul „Beneficii psihosociale ale artelor martiale: mit sau realitate?”. La aceasta discutie au participat paracticanti de arte martiale si psihologi.

Tinem sa multumim organizatorilor acestui eveniment (psiholog Cristinel  Balan, Fundatia Clubul Parintilor Plus D si Colegiul National Mircea cel Batran) pentru ca ne-au oferit posibilitatea de a purta o discutie despre arte martiale si beneficiile pe care le aduc practicantilor.

Echipa CS Pontica


You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Beneficii psihosociale ale artelor martiale: mit sau realitate? – workshop”

 1. Voda spune:

  Buna ziua!
  Artele martiale sunt benefice. Trebuie insa sa se indeplineaca niste conditii. Una dintre acestea ar fi ca artele martiale sa fie predate de un instructor competent. Din pacate la ora actuala in Romania sunt putini care merita satutul de instructor.
  Sa nu mai vorbim de legalitatea acestui statut.
  O zi buna!

  • Toni spune:

   Buna ziua!
   Aveti dreptate. De fapt ati pus punctul pe „i”.
   Problema instructorilor/antrenorilor competenti/autorizati in Romania este una cunoscuta. Grav este atunci cand acesti cvasi antrenori/instructori ii invata pe altii dupa…ureche…
   O zi buna si dvs.!

Leave a Reply


7 + = 11

Webdesign: Clubul Sportiv Pontica | Contact: pontica.ct[at]gmail.com | Telefon: 0769 695 545; 0722 168 484