Cursuri autoaparare cu si impotriva armelor

Incepand cu luna februarie a acestui an, Clubul Sportiv Pontica isi diversifica sistemul de antrenament, odata cu introducerea unui nou modul de pregatire adresat antrenamentului pentru adulti.

In prezent in cadrul clubului, practicantii nostri pot participa la antrenamentele de Ju Jutsu/Ju Jitsu, Autoaparare si Judo.

Sectiunea de pragatire ce urmeaza a fi introdusa aduce in primplan studiul formelor de autoaparare cu si impotriva armelor.

Asadar, modulul KOBUDO va oferi o serie de antrenamente intr-o noua locatie (sala de sport a Liceului „M. Eminescu” din Constanta), axate in special pe studiul luptei cu bastonul scurt si al luptei cu cutitul. Un accent deosebit se va regasi asupra descoperirii caracteristicilor acestor arme, a criteriilor de folosire eficienta precum si a limitelor acestora, a modului de utilizare a acestor clase de arme in autoaparare, dar mai ales pe antrenarea deprinderilor de autoaparare impotra agresorilor care folosesc acest tip de arme.
Desi linia tehnica principala va urmari studiul armelor scurte, programa antrenamentelor va circumscrie si familiarizarea cu alte tipuri de arme intalnite in lumea artelor martiale (baston – jo, sabie de lemn – bokken, tonfa, yawara – kubotan – arme improvizate).

Va asteptam vineri, 04 februarie 2011, ora 1800 in sala de sport a „Liceului M. Eminescu” din Constanta la deschierea acestor cursuri!
Zilele de antrenament vor fi luni (1800-2000) si vineri (1800-2000).

Echipa C.S. Pontica

You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “Cursuri autoaparare cu si impotriva armelor”

 1. Vick spune:

  Cu cine se fac cursurile?

 2. Victor spune:

  buna ziua!
  de unde se pot cumpara cutitul si bastonul de antrenament?
  se pot cumpara si de la club? ar fi mai simplu…

 3. Dan spune:

  Buna ziua. Ma bucura interesul pe care il ai pentru aceasta sectiune a activitatii noastre sportive. Armele pentru antrenament pot fi cumparate de la magazine specializate (ex.: BUDOBEST, DECATHLON, etc.). Momentan clubul nostru nu produce echipament sportiv. Cele bune.

Leave a Reply


8 + = 12

Webdesign: Clubul Sportiv Pontica | Contact: pontica.ct[at]gmail.com | Telefon: 0769 695 545; 0722 168 484