CS Pontica are inca un antrenor absolvent al Scolii Nationale de Antrenori

Fanel COSTEA, antrenor asistent CSP

Fanel COSTEA, antrenor asistent CSP

La sfârşitul lunii trecute, colegul nostru Fănel C. a absolvit Şcoala Naţională de Antrenori din cadrul Centrului Naţional de Formare şi perfecţionare a Antrenorilor având specializarea Judo. Lucrarea de diplomă a acestuia a avut ca subiect „Particularităţi metodice ale învăţării tehnicilor de şold la copii 11-13 ani„.

Odată cu realizarea colegului nostru CSP devine unul dintre cele mai puternice cluburi de la malul mării. În acest moment CSP este unicul club de drept privat din judet în cadrul căruia activează trei antrenori (cu diferite specializări în domeniul artelor martiale) absolvenţi ai Şcolii Naţionale de Antrenori din Bucureşti.

„Formarea în cadrul SNA m-a făcut să conştientizez importanţa aplicării ştiintei în toate ramurile sportive, şi în special în sporturile de contact, cum sunt artele marţiale. Este vital ca în cadrul cluburilor să existe antrenori bine pregătiţi tehnic şi cu solide cunoştinţe din domeniile complementare ştiinţei sportului precum anatomia, fiziologia, biomecanica, ergofiziologia psihologia etc. Astfel, cei care învată Judo sau alte arte marţiale vor fi scutiţi de multe neplăceri cauzate de ignorarea unor principii de bază din teoria antrenamentului sportiv.
Mulţumesc, pe acesta cale, domnului profesor dr. Dan Deliu, antrenor federal în cadrul F.R.J, care mi-a deschis, cu bunavoinţă, uşa spre  secretele metodicii învăţării Judo-ului…” Fanel COSTEA, antrenor ASISTENT, CS Pontica

Cu aceasta ocazie dorim să-l felicităm pe colegul nostru pentru efortul depus şi să-i urăm succes!

Anton GHEORGHE,
antrenor asociat, CSP

Daniel ARTÎC
antrenor principal, CSP

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “CS Pontica are inca un antrenor absolvent al Scolii Nationale de Antrenori”

  1. gab spune:

    Bravo domnu’ Fane! (mai plăcută mi s-ar fi părut urarea la o bere dată de tine în cinstea absolvirii…)

    Toni … ne bucurăm că esti alături de noi chiar şi de departe („asociat”) !

Leave a Reply


6 + 9 =

Webdesign: Clubul Sportiv Pontica | Contact: pontica.ct[at]gmail.com | Telefon: 0769 695 545; 0722 168 484