Antrenamente BJJ adulti

BJJ ul (Jiu Jitsu Brazilian) este un sport care se bazeaza pe lupta la sol si care prin procedeele asupra articulatiilor sibjj a strangularilor il fac pe adversar sa renunte la lupta.

Prin folosirea eficienta a parghiilor asupra articulatiilor si a tehnicilor de strangulare un practicant de BJJ va reusi sa-si invinga adversarul chiar daca acesta este superior din punct de vedere al constitutiei fizice.

In opinia noastra BJJ-ul poate fi practicat exclusiv ca sport,  nu insa si ca metoda de autoaparare.

Antrenamentele de BJJ sunt sustinute de instructori si antrenori cu experienta in predarea Ju Jutsu-lui si Judo-ului, participanti activi la competitii de BJJ.

Practicarea BJJ-ului aduce numeroase beneficii celor care il practica. Deoarece tehnicile nu se bazeaza pe forta poate fi usor de practicat de cei cu constitutii mai fragile inclusiv de femei.
Este un sport care dezvolta mobilitatea, conditia fizica, spiritul combativ dar si gandirea anticipativa si tactica.

Gracie Jiu Jitsu – metoda de autoaparare pusa la punct de familia Gracie care se axeaza pe lovirea, proiectarea adversarului si finalizarea acestuia la sol (lovirea adeversarului si proiectarea fiind parti ale tehnicilor de Gracie Jiu Jitsu mai putin importante, pregatitoare pentru finalizarea care se va desfasura la sol).
In cadrul CS Pontica nu se preda Gracie Jiu Jitsu. Ca metoda de autoaparare am adoptat (Nihon) Ju Jutsu (japonez sau traditional) deoarece consideram ca reprezinta o metoda  mai eficienta decat cea imaginata de familia Gracie.

  • Doriti sa va inscrieti pentru a practica BJJ (Jiu Jitsu Brazilian) in cadrul Clubului Sportiv Pontica? Va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de mai jos:
[contact_form]

 

Webdesign: Clubul Sportiv Pontica | Contact: pontica.ct[at]gmail.com | Telefon: 0769 695 545; 0722 168 484