Sponsorizari/Donatii

Sponsorizari
Fiecare contribuţie, oricât de mică este binevenită şi va fi folosită pentru mai buna desfăşurare a a proiectelor şi programelor Clubului Sportiv Pontica. În anumite limite,  sponsorizările sunt deductibile din baza de impozitare a firmei dvs.
Sponsorizarile se fac in baza unui contract incheiat intre Clubul Sportiv Pontica si firma dvs. Sumele vor fi folosite in conformitate cu prevederile contractuale.

DE CE SA FAC O SPONSORIZARE?

1. Pentru ca simpatizati cu activitatea noastra;
2. Pentru ca firma dvs. este responsabila social;

CARE SUNT AVANTAJELE UNEI SPONSORIZARI?

In urma unei sponsorizari  firma dvs. si Clubul Sportiv Pontica vor avea unele beneficii.

1.Sponsorizările sunt deductibile din baza de impozitare a firmei dvs;
2.Numele sponsorului (firma dvs.) va fi facut  cunoscut prin toate mijloacele (electronice, mass-media, afise, inclusiv pe site-ul http://cspontica.ro);
3.Clubul Sportiv Pontica va dispune de niste sume de bani care vor fi folosite conform contractului de sponsorizare pentru activitati sportive.

Daca doriti sa sponsorizati activitatea Clubului Sportiv Pontica luati legatura cu antrenorii nostri prin intermediul emailului pontica.ct@gmail.com sau la tel. 0723 74 62 31.

Donatii

Puteti dona o suma de bani (in euro) daca aveti un cont de Paypal. Sumele vor fi folosite pentru achizitionarea de materiale necesare in procesul de antrenament.

Pentru transparenta vom afisa pe site toate donatiile primite de la dvs.

 

 

 

Webdesign: Clubul Sportiv Pontica | Contact: pontica.ct[at]gmail.com | Telefon: 0769 695 545; 0722 168 484